Вредните раце на младите волонтери од ОО Црвен Крст Охрид

На 01.02.2020 година холот од училиштето во нашето училиште во Лескоец беше разубавен од вредните раце на младите волонтери од ОО Црвен Крст Охрид. Имено, учесниците од програмата „Млади лидери создаваат иднина“ при ООЦК Охрид го збогатија училишниот хол со цртежи со разнобојни содржини за забава и рекреација на учениците. Учениците беа пријатно изненадени и среќни, а истите ги користат за друштвени игри за време на одморите.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s