регионален натпревар по географија

На 07.03.2020 година во ОУ „Христо Узунов“ во Охрид се одржа регионален натпревар по географија, каде учениците од ОУ „Ванчо Николески“ под менторство на наставничката Татјана Пуцоска Бунчевска, постигнаа одлични резултати.

I награда – Софија Николоска VIII одд.
I награда – Ангела Ѓуклеска VIII одд.
I награда – Мелани Котоска VII одд.
II награда – Лука Тодороски VII одд. во ПУ Косел

Честитки за менторот и вредните ученици за вложениот труд, со желба за голем успех и на државниот натпревар, што ќе се одржи на 25.04.2020 година на Природно математичкиот факултет во Скопје.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s