УЧЕНИЦИ ОД ПУ КОСЕЛ ВО ПОСЕТА НА ОХРИД

На 27 мај во рамки на годишниот план за личен и професионален развој, наставниците од нашето училиште Александра Петревски и Тони Црвенкоски со учениците од VI одделение од ПУ Косел, реализираа истражување и посета на културното и историско наследство на Охрид. За таа цел беше организирана посета на: Св. Богородица Перивлепта, Галерија на Икони и Св. Пантелејмон – Плаошник. Учениците и наставниците заедно поминаа убаво време заедно, исполнето со бројни информации, забава и корисно искуство.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s