регионален натпревар по географија

На 07.03.2020 година во ОУ „Христо Узунов“ во Охрид се одржа регионален натпревар по географија, каде учениците од ОУ „Ванчо Николески“ под менторство на наставничката Татјана Пуцоска Бунчевска, постигнаа одлични резултати.

Continue reading “регионален натпревар по географија”