ДА ГИ ПОКАЖЕМЕ НАШИТЕ БОИ

И оваа година учениците и наставниците од ООУ „Ванчо Николески“ – Лескоец се вклучија во поддршка на лицата со ретки болести, правејќи низа активности и креативни работилници во текот на овој месец. 

Continue reading “ДА ГИ ПОКАЖЕМЕ НАШИТЕ БОИ”