Постигнати резултати на натпревари

Во изминатиов период наши ученици под раководтсво на нивните наставници учествуваа на општински натпревари по повеќе предмети, постигнаа одлични резултати и некои од нив обезбедија пласман за учество на регионални натпревари.

Continue reading “Постигнати резултати на натпревари”