Резбарството во Охрид

Видео за резбарството во Охрид, изработено во рамки на Еразмус+ проектот “Our culture, our future”, а со цел прикажување стар занает во Охрид на образовна мобилност во Турција.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s