ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА ОПШТИНСКИТЕ НАТПРЕВАРИ НА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ И ОБЕЗБЕДЕН ПЛАСМАН ЗА РЕГИОНАЛНИТЕ НАТПРЕВАРИ

На општинскиот натпревар по Биологија одржан на 09.02.2022 година, ученици од нашето училиште постигнаа одлични резултати и се пласираа за учество на регионалниот натпревар:

Continue reading “ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА ОПШТИНСКИТЕ НАТПРЕВАРИ НА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ И ОБЕЗБЕДЕН ПЛАСМАН ЗА РЕГИОНАЛНИТЕ НАТПРЕВАРИ”